martedì 22 maggio 2012

from libertatea.ro

Pasagerii unui tren din Cehia au tras o SPERIETURĂ groaznică! Au găsit UN ȘARPE în compartiment

Panică într-un tren care făcea legătura între orașele Zilina și Praga, în Cehia. Călătorii ueni curse expres au descoperit într-un compartiment un șarpe lung de un metru.
Vietatea nu aparținea niciunuia dintre călători și a apărut parcă de nicăieri și s-a instalat pe piciorul unei pasagere. Aceasta nu văzuse inițial reptila de culoare galbenă cu pte portocalii, însă, când a realizat ce s-a urcat pe ea a început să țipe.
"Într-o primă fază, ea nu a remarcat-o dar la scurt timp a început să ţipe", a povestit acestui site un călător în vârstă de 36 de ani.
Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte ca trenul să oprească la Kolin, la 50 de kilometri de Praga.
Pasagerii au fugit imediat din compartiment. "Controloarea a văzut şarpele şi a închis compartimentul cu cheia", a declarat purtătoarea de cuvânt a companiei Căilor ferate cehe (CD), Radka Pistoriusova.
Când cursa a ajuns la Praga, poliţiştii, însoţiţi de un specialist în capturarea animalelor evadate, au avut neplăcuta surpriză de a descoperi un compartiment gol. Căutarea reptilei a continuat duminică după-amiaza, potrivit site-ului.

Mai mult: Pasagerii unui tren din Cehia au tras o SPERIETURĂ groaznică! Au găsit UN ȘARPE în compartiment - Stiri externe | Libertatea.ro

Nessun commento:

Posta un commento